Serveis de traducció, localització de programari i pàgines web, i interpretació telefònica

Oferim una àmplia gamma de serveis lingüístics, com ara traducció de documentació tècnica, transcripció, adaptació, i interpretació telefònica i presencial. Tanmateix, a la pràctica no ens limitem a traduir mots d'un idioma a un altre.

Traducció

La traducció consisteix a traslladar a un altre idioma el sentit d'un document escrit com un manual o una patent, o el de contingut d'àudio o vídeo. En ambdós casos, a banda de dominar les dues llengües, cal tenir coneixements tècnics.

Localització de programari i pàgines web

El procés de localització no es redueix a una tasca de traducció. La localització comporta l'adaptació de programari (localització de programari), llocs web (localització de pàgines web) o altre contingut a la llengua, la cultura i la configuració regional d'arribada. És essencial que el contingut s'adapti a la perfecció als lectors o espectadors nadius d'un país concret. LinguaVox és una agència de traducció especialitzada en serveis de localització, que garanteix que el missatge del client es transmeti amb claredat i s'adeqüi a la cultura d'arribada. El nostre equip multidisciplinari el componen traductors tècnics; localitzadors de programari, de llocs web i de videojocs; experts en publicació assistida per ordinador (DTP) multilingüe, i dissenyadors gràfics.

Intèrprets telefònics

LinguaVox també col·labora amb un ampli equip d'intèrprets professionals, que ajuden els nostres clients a fer negocis gràcies a l'eliminació de les barreres lingüístiques. Oferim el servei d'interpretació consecutiva, simultània i d'enllaç a Espanya i les principals ciutats del món, com també el servei d'interpretació telefònica en els idiomes principals.