Traducció de qualitat certificada

El més important en qualsevol traducció és la precisió. LinguaVox s'enorgulleix de la qualitat de les seves traduccions i de la seva base de clients satisfets d'arreu del món, que ha aconseguit gràcies a la seva Triple Garantia de Qualitat.

1) Sistema de gestió de qualitat certificat d'acord amb la norma ISO 9001

El nostre sistema de gestió de la qualitat, certificat per la norma de qualitat ISO 9001, permet als nostres clients, gestors de projectes i traductors fer el seguiment del progrés i l'estat dels projectes de traducció.

El sistema garanteix la identificació i la localització de qualsevol fitxer o persona que té a veure amb el projecte. Aquesta norma també assegura la transparència i el respecte al medi ambient.

2) Servei de traducció certificat d'acord amb la norma ISO 17100

Els requisits que exigim als nostres traductors no podrien ser més rigorosos. L'excel·lent qualitat de les traduccions de LinguaVox està avalada per la norma de qualitat ISO 17100 (abans, la norma UNE EN-15038), que estableix les directrius de qualitat per als serveis de traducció i de revisió independent, i determina la qualificació i l'experiència dels traductors.

3) Control de qualitat intern dut a terme pels nostres lingüistes

Totes les traduccions se sotmeten a una revisió final duta a terme internament pels nostres gestors de projectes experimentats a fi que en corregeixin qualsevol error, omissió o imprecisió. Els nostres gestors de projectes, professionals escrupolosos de la traducció i la revisió, són lingüistes apassionats amb estudis de traducció i interpretació que es dediquen a temps complet a lliurar traduccions fidels i impecables.